USA
New York och Manhattan.
Från resan i mars 2015. Manhattan från söder Brooklyn. Från flygplatsen Newark in till Vårt hotell vid Madison Square Garden. ur med buss upp till Harlem. Färden gick på västra sidan av Central Park och åter via den östra sidan. Chinatown och domstolsbyggnaderna. Lunch på Hertland i Empire State Building samt sedan upp till 86:e våningen för att se utsikten över New York och de olika stadsdelarna. Promenad längs 7:de Aveny upp mot Times Square och middag på Bonds 45.
Nr: 226 Speltid: 12,58 min.

New York, Brooklyn och Manhattan.
Med buss till Brooklyn. I de judiska kvarteren. Besök i Dumbo med renovering av de gamla magasinen till kulturhus. Manhattan från Brooklyn. Åter till Manhattan och läng 6 avenyn upp till Rockefeller Center samt tillbaka till Times Square. Middag på Virgils BBQ.
Nr: 227 Speltid: 11,39 min.

New York, Liberty och Ellis Island.
Tunnelbanan och sedan båt till Liberty Island med frihetsdudinnan. Vidare till Ellis Island med immigrations museét. Åter till Manhattan och ett restaurangbesök.
Nr: 228 Speltid: 9,40 min.

New York, Macy*s, Grand Zero mm.
Besök på varuhuset Macy*s. Subway ned till 9/11. Brandstation nr 10. Grund Zero med fontänerna. 9/11 National Museum. St Paul kyrkan. Leksaksaffärer. B & H USA:s största fotoaffär. Från hotellets takterass på 26 våningen. Newark flygplats.
Nr: 229 Speltid: 14,22 min.


Åter BildSpelsregister