Veckans Foto och Text
2024-06-13

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture


Fredag en tur på vågen. Den stannade på 85 kilo blankt. Har således gått ned 8,5 kilo i år. Detta är inte bra. Får ta upp detta senare med Georgia. På eftermiddagen dags att bege sig till Simrishamn och träffa min lungläkare Georgia. Vi har inte mötts sedan maj månad och under denna tiden har jag varit inlagt på lasarettet i Simrishamn. Mötet var mycket intressant. Vi diskuterade hur jag ska komma tillbaka med lite mera krafter. Georgia ska kontakta en dietist för att jag ska få näringsdrycker då jag behöver återfå lite vikt. Vidare ska hon gå vidare med att jag ska kallas varje gång hon är i Simrishamn så det inte blir som nu att det går för lång tid mellan besöken. Det ska även vara så med våra möten med KOL-sköterskan Camilla. Georgia tycker att det är bra att Ingegärd närvarar när vi träffas och det tycker jag med. Fyra öron hör bättre än två öron samt det blir ett stöd för mig. Vi är mycket tacksamma för det arbete som Georgia lägger ned på mig och varje besök är positivt trots att jag blivit lite sämre. Således åter ett bra besök i Simrishamn.
Lördag togs det lugnt. Tog lite bilder på blommor i lägenheten. Sedan dags för EM i friidrott. Det blir en hel del Tv den kommande veckan från Rom.
Söndag fortsatt Tv-tittande. Inte mycket annat att göra. På kvällen grannträff med RC och GT. Som vanligt mycket skratt och glam. Tur att man kan träffa lite folk för det är svårt att bege sig hemifrån. Det ska då tas med den bärbara syrgasmaskinen och batterier med mera. Det blir lite bökigt med allt och min ork tryter då jag ska gå tio meter. Bättre att hålla sig hemma och få besök. Det här med att inte kunna röra sig tar även på psyket. Tur att jag har min el-rullstol så jag kan ta mig ut i Tomelilla. Visserligen blir det inte så ofta då detta är beroende på väderleken.
Måndag tvättdag för Ingegärd. Hon var även på ICA och hämtade en ny Tv-box från Telenor. Så gick eftermiddagen för att installera denna. Så nu fungerar wifi åter vid Tv-tittandet. Att det skulle ta två veckor för att fixa detta tycker vi är svagt av Telenor. Det är tredje gången vi fått byta Tv-boxen och varje gång samma fel. Den kan inte kommunicera med routern. Desto mera konstigt är det att allt annat fungerar med wifi.
Tisdag inget särskilt. Datatid och sedan EM från Rom. Fyller dagen med skärmtid. Har börjat så nätt med träning men det blir inte mycket. Tappar anda så fort jag ska röra mig. Får vara glad att jag kan förflytta mig mellan ”kontorsstolen” och Tv-fåtöljen utan att stanna på vägen. Det är jobbigt men det går dock. Det finns de som har det värre.
Onsdag samma som tisdag. Kvällen höjdpunkt var Armand i stavhopp. Vilken kille. Han är klart ”outstanding” då det gäller denna gren. Det var även roligt att greken blev tvåa. Han har också kämparglöd. Så var denna dagen räddad men nu är friidrotten slut för denna gången. Nu är det bara att vänta på OS.
Torsdag dags att lägga sista handen vid hemsidan och så är snart denna vecka slut.


Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture


Bilderna från förr är från första veckan i juni 2005. Vi var då på Mallorca med Mårten, Lolita, Emma och Tova. Vi flög från Landvetter och hade en skön vecka tillsammans. Roligt att vara tillsammans med barnbarnen som nu har blivit stora och reser själva ut i världen.
Veckoslutet närmar sig och jag hoppas att Ni får en skön helg. Vädret kan vi inte rå över men det gäller att göra det bästa av situationen. Hoppas kunna ta någon tur ut i Tomelilla med rullstolen. Vi får se hur det går med detta. Ha i alla fall ett riktigt bra veckoslut och ta vara på varandra. Ha det gott.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan