Veckans Foto och Text
2023-01-12

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Fredag dags för bandet. Inget väder att gå ut i. Snöglopp och blåst så man var tacksam för att man kunde vara inomhus. Fortfarande problem med datorn. Trodde att jag löst det men plötsligt så var det några funktioner som inte fungerade. Bytte inkopplingarna av de extra hårddiskarna och så gick det igen. Tog det lugnt på kvällen. Det blev Tv.
Lördag bandet och sedan litet av varje. Skidsport på Tv så där tillbringades en stor del av dagen. Eftersom det är roligt att se på skidor blev vi tillfredsställda under dagen.
Söndag bandet och sedan Tv. Nu var det tid för bestigningen av slalombacken. Frida låg bra till men plötsligt blev det tvärstopp. Hon lyckades ta sig upp men när hon passerade mållinjen så stöp hon. Det såg riktigt obehagligt ut och man tänkte på den danska landskampen då en spelare fick hjärtstillestånd. Det var verkligen obehagligt tills vi fick reda på att hon åter var OK.
Måndag tog vi bort julgranen. Den åkte ned i sin låda och så var det inget framför dörren i vardagsrummet. Innan dess var det dock en tur på bandet. Åter strul med datorn. Tog bort virusprogram och så fungerade det åter. Verkar vara knepigt att få rätt på den. Ingegärd plockade bort litet julpynt så nu är det bara adventsstakarna i fönstren som återstår.


Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Tisdag bandet och sedan fixade jag med bilder. Vi var även nere på COOP och handlade litet. Sedan litet av varje resten av dagen.
Onsdag dags att bege sig till SUS i Malmö. Jag var på lungfunktionsundersökning på Klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Det blev ett fasligt blåsande i olika maskiner som mätte både det ena och det andra. Får väl reda på resultatet så småningom. Kanske min lungläkare har fått besked nästa vecka om vad som blivit resultatet. Vi var där redan halv tio så vi var tidigt uppe. Regnet öste ned hela vägen in till Malmö. Vi hade tur att få en handikapp parkering precis vid ingången till sjukhuset. Ibland har man tur. Hemma igen vid middagstid. Började med att fixa med hemsidan men nu var det åter dataproblem. Laddade ned ett nytt program men det fungerade inte. Testade på laptoppen och där gick det bra.
Torsdag dags för ett möte med banken. Det var Lillmarie som vi träffade. Ett intressant möte och som vanlig var vi nöjda med vad som vi diskuterade. Bra att ha en bank man kan lita på och samma med deras personal. Sedan dags att bege sig till apoteket för att förnya medicinförrådet. När detta var gjort körde jag till Dialect för att träffa Johnnie. Vi pratade litet om min gamla dator och kunde konstatera att den nog gjort sitt. Johnnie skulle kolla prisskillnaden mellan en 256 och 512 dator med dessa ramminnen. Litet beroende på priset blir valet vad jag vill ha.
Så var åter en vecka till ända. Nästa blir nog lika aktiv. Gäller att ta det lugnt när man kan. Ta nu Ni alla det lugnt och koppla av samt rå om varandra. Det gäller att ta till vara de lyckliga stunderna och ej förivra sig. Ha nu en skön helg.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan