Veckans Foto och Text
2022-07-14

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Fredag frukost och sedan bandet. Tog det lugnt med litet tid framför datorn. Grillade på kvällen och tog litet vin till det grillade. Sedan dags för TV.
Lördag inget band med dock frukost. Annars blev bara det bara det vanliga. Det vill säga datorn och TV. Dock blev det grillning även denna dagen. Även ett gott vin intogs. Sedan dags att se svenskorna spela oavgjort på kvällen mot nederländskorna. Tyvärr har man håsat upp det svenska laget så det gick inte som man väntat. Det blev bara 1 – 1 i stället för seger. Inte lätt att leva upp till de svenska mediernas förväntningar. Tyvärr missade våra damer litet av passningsspelet men det var bra gjort att spela oavgjort.
Söndag frukost och sedan bandet. Hur man vet att det är söndag! Då kommer inte Ystads Allehanda ut. Det är bara en sexdagarstidning. Därför blir måndagens tidning något tunn för enligt deras redaktion sker det inte så mycket på helgen. Ibland verkar det även vara så under veckans övriga dagar. Enda undantaget är när Ystad spelar handboll.
Måndag frukost och sedan bandet. Kan bara konstatera att orken tryter för tillfället. Har ingen större lust med fotoarbete och har svårt att finna inspiration till fotografering. Kan kanske delvis beror på att Ingegärd inte hellre mår bra. Hon går och väntar på magnetröntgen av ryggen för sin ischias. Således har vi båda litet svårt att röra oss. Ingegärd med benet och ryggen och jag med slangen. Men vi får kämpa på efter bästa förmåga. Det blir mycket fotboll om kvällarna då det är EM i damfotboll.


Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Tisdag samma rutiner som måndagen. Fick idag mejl om lägenhetsvisning nästa dag. Ska bli intressant.
Onsdag frukost och sedan till Tomelilla för fotvård. Var sedan på bolaget och hämtade några flaskor Retsina och sedan på apoteket för att hämta mina diabetessprutor samt litet annan medicin som jag tar. På eftermiddagen dags för lägenhetsvisning på Rundelsgatan. Det var en trea som skulle bli ledig. Den kanske skulle passa oss men köket var i vårt tycke inte så trivsamt. Dörren ut till balkongen låg där samt det var inte så mycket skåp som man kanske behöver. Den låg på första våningen så det hade kanske varit bra men det kunde bli trångt med både löpbandet och datautrustningen i ett av rummen som inte var så stora. Så det blir nog att avstå denna lägenhet.
Torsdag till Tomelilla för att veckohandla. Inte så mycket folk där men det räckte. Hemma igen dags att fixa med hemsidan. Så har åter en vecka gått och allt är som vanligt. Fotbollen tar sin lilla tid att se på och man kan konstatera att de svenska damerna inte lever upp till förväntningarna på dem. Tyvärr har massmedia höjt upp dem och hela tiden talat om guldmedaljer. Troligtvis känner damerna pressen på sig och har svårt att leva upp till förväntningarna. Sedan är det ”roligt” att höra på ”expertkommentatorerna” för det tycks veta hur allt ska gå till. Det verkar leva efter devisen att ”snacka det går men snacka SÅ det går” är svårare. Undrar varför de bara är ”expertkommentatorer” och inte har höga uppdrag inom fotbollen. Kan det vara erfarenhet eller kompetens som saknas. Vi får i alla fall hålla tummarna för våra DAMER så att det gå bra i fortsättningen för dem.
Ha nu en skön helg och koppla av riktigt ordentliga och skulle det inte gå bra i fotbollen så kom ihåg att de gjorde så gott de kunde.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan