Veckans Foto och Text
2021-10-07

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Fredag, lördag och söndag en helt vanlig helg. Var klar med antibiotika- och kortisionkurerna men kände mig fortfarande trött så det blev inget band att gå på. Jobbade med datorn och lite bilder. Problem med den ena hårddisken. Tyvärr håller dessa inte i evigheter utan ibland måste de bytas ut. Började att förbereda för ett sådant arrangemang med foto i jpeg-format. Om jag inte minns fel har den suttit i en gammal dator och sedan har jag skaffat ett skal att ha den i. Tror att den är cirka tio år gammal om inte ännu mer.
Måndagsmorgon kom Pär och sprutade taket mot alger och mossa. Det var sex år sedan detta gjordes och nu börjar där bli rätt mycket mossa på plattorna. Helst på nocken och nordsidan. Skönt att få det gjort. Passade även på att ta några bilder på detta. Eftermiddagen dags att börja föra över foto till ny hårddisk.


Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Tisdag en tur till Tomelilla och Rehab. Har inte varit här på minst två år. Skulle gått i fjol men då satte covid stopp för det. Vi började så nätt med de olika redskapen och själv passade jag på att få en tid hos PT för instruktioner hur jag ska kunna stärka överkroppen så det blir lättare att andas då jag bär något eller dylikt. Hemma igen dags att klippa gräsmattan. Tyvärr är det mycket mossa i den. Får ta tag i detta nästa växtsäsong. Fortsatte på eftermiddagen att föra över bilder.
Onsdag till Ystad. Ingegärd hade tid hos Synsam. Svaret från ögonläkaren som de remitterat henne till var att hon inte ville bli opererad i ögat. Undras var de fått detta ifrån. Hon blev inte ens tillfrågad om detta. Nu har vi båda dåliga erfarenheter från dessa ögonläkare. Det enda detta företag är bra på är starroperationer och då är det den iranska läkaren som ska utföra dessa. Annars inget förtroende för dem. Tog det lugnt resten av dagen medan Ingegärd var och spelade bridge hos Karin. Nu har åter ”bridgegänget” kommit igång. Kul att de kan göra detta under trevliga former.
Åter torsdag och dags för att handla. Hemma igen och litet arbete framför datorn. Får se hur det blir i kväll om det blir fotoklubben. Det beror på hur vädret blir. I morse dimmigt till tusen.
Så har åter en vecka gått tillända. Hoppas att Ni alla mår bra och verkligen tar vara på varandra. Således ha en riktigt skön helg.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan