Veckans Foto och Text
2021-08-05

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Fredag en promenad på bandet. Blandat väder. Solsken varvat med regnskurar så man kan dock se att det var enstaka skurar. Jobbade litet med laptoppen eftersom den stationära lade av på onsdagskvällen efter en uppgradering. Alla genvägarna försvann så jag försökte göra en återställning till veckan innan. Detta skulle jag tydligen inte ha gjort för sedan gick datorn inte att starta. Fick bara upp felmeddelande att den skulle reparera sig själv. I hilvite heller den gjorde. På kvällen var vi nere hos Karin och Mats med några andra vänner. Detta i stället för byalagets ”grisfest”. Har tyvärr tappat intresset för byns föreningar. Det börjar likna ”klanerna” i storstäderna. Familjer och släkter vill ta över. Har inte upplevt något liknande i andra föreningen men det blir väl så i småbyarna. Vi hade i alla fall en trevlig kväll med god mat och goda drycker. Lördagen och söndagen gick med jobb framför laptoppen samt OS på TV. Alltid något som ”pågen sa när han pattade katten”.
Måndag bandet och sedan ned till Tomelilla för att lämna datorn hos Johnny. Han lovade att fixa det de närmaste dagarna. De svenska damerna gick i alla fall till final i fotboll. De ska möta Canada. Diskus blev både guld och silver. Fredriksson tog silver i hästhopp och det blev även så i simning och segling.


Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Tisdag nere och hämtade datorn. Det blev ominstallation av Windows 10. Således försvann alla programmen. Dags att skaffa nytt fotoprogram då Lightroom inte går att ladda ned numera. Adobe vill ha prenumeration i stället. Svagt att de inte kan fixa det med ett program från 2016. Alla mina andra program är det bara att gå in på mitt konto och ladda ned trots att de kan vara tio år gamla. Det kallar jag för service.
Torsdag till Tomelilla för att handla. Resten av dagen trädgårdsarbete. Fixade nere i hörnan med att klippa och mala ned allt visset. Det tog sin lilla tid. Närmare bestämt resten av dagen. Var klar vid fyratiden.
Så har åter en vecka gått. Glöm inte damfinalen i morgon. Ta sedan väl vara på varandra och ha en skön helg.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan