Veckans Foto och Text
2021-04-01

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Fredag en tur på bandet. Framåt middag till Tomelilla och ett besök hos Kockum & Kockum. Det vill säga tandläkaren. Man tyckte att en tandläkare skulle göra undersökningen. Frågade om inte det räckte med tandhygienisten eftersom hon gjort detta de senaste tjugo åren. Två gånger om året. Beslöts att göra som det varit tidigare. Fick tid hos Ulrika men det var längre fram i maj månad. Hemma igen dags att stryka färdigt altanen. Tog det lugnt resten av dagen.
Lördag åter bandet eftersom det regnade. Det såg fint ut på altanen då regnet pärlade sig på däcket. Inget speciellt att göra. Jobbade litet framför datorn och tog det lugnt resten av dagen.
Söndag tänkte vi på vilodagen och slöade i största allmänhet. TV på kvällen.
Måndag dags att ta kontakt med min KOL-sköterska och få den bärbara syrgasmaskinen utbytt. Det blev således en tur till Simrishamn för att uträtta detta ärende. Bytte maskin och hem igen.
Resten av dagen framför datorn och på kvällen åter Tv-tittande. Har snart rektangulära ögon.
Tisdag tog vi ut grillen från garaget och satte den som vanligt på altanen. Ingegärd passade på att tvätta av den litet. Fixade litet i garaget och tog det sedan lugnt resten av dagen. Ingegärd till tandhygienisten Ulrika. Jag körde och passade då på att besöka Bo Olssons för att införskaffa nytt grillgaller och grillkol samt några nya krukor till altanen.


Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Onsdag till Tomelilla och ICA för att handla. Väl hemma fika och sedan till Brösarp för att handla hos Österlens Kött & Vilt. Det blev en del lammkött nu till påsken. Det blev även litet att lägga i frysen för grillning under den varma årstiden. Framåt kvällen passade vi på att grilla några fläskkotletter. Således premiärgrillning för detta året. Det smaka bra och till detta tog vi ett rosévin. Nu kände man att det var vår i luften.
Torsdag åter en tur till Simrishamn för att byta syrgasmaskin. Det var den andra maskinen som krånglade och var svårstartad. Fick en annan maskin men den var lika dan. Annica hämtade den sista hon hade och vi kunde konstatera att den inte hellre var hundra. Körde hem igen med en av de maskiner som fanns tillgängliga. Annica skulle kontakta Linde för att förhöra sig om när de kan leverera maskiner som fungerar helt. På eftermiddagen kom Jeanette hem för att fira påsk med oss. Roligt att få litet sällskap under helgen.
Såg att det var liv med Tillväxtverket. Åter en myndighet som inte lever upp till sina mål. Trots domslut verkar de inte bry sig utan går på i de felaktiga hjulspåren. Deras GD verkar totalt främmande för vad de håller på med. Hur kan man bli utnämnd till GD. Har regeringen inga krav eller gäller det bara att ha rätt partibok för att få sådana uppdrag. Man kan bara konstatera efter den senaste veckan verkar våra styrande inte veta vad de talar om eller hur historien är.
Ta nu väl vara på varandra i påsk och njut av dessa dagar på alla vis Ha det bra.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan