Veckans Foto och Text
2020-12-31
Nyårsafton

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Nyårsafton
Så har en vecka gått sedan julafton. Jeanette stannade hos oss till i söndags. Det var roligt att ha henne här så det inte bara var Ingegärd och jag som satt här ensamma. Dessa dagar gick fort då vi hade mycket att samtala om. Det blev även litet extra att äta och dricka. Det ekade tomt när hon hade återvänt till Malmö.
Måndag åter en tur på bandet innan det var dags för litet dataarbete. Resten av dagen förflöt framför diverse skärmar.
Tisdag en tur till Tomelilla för att inhandla mat och dryck inför nästa helg. Inte mycket folk i rörelse. Passade på att hämta ut en försändelse med bläck till skrivaren.
Onsdag bandet. Såg att våra politiker hade dabbat sig. Löven, Lena Hallengren, Morgan Johansson. Magdalena Andersson samt generaldirektör Eliasson gav f a n i sina rekommendationer om hur vi ska förhållas oss till pandemin. Som vanligt tror politikerna att de står över alla lagar och restriktioner. Det är vanligare än man tror. Deras kollegor här på Österlen är av samma skrot och korn. De gör inte fel utan det är alla andra som varken vet eller har förstånd. Vart tog det gamla gardet vägen? Sedan undrar de varför deras röstsiffror minskar vid varje val.
Så har ett år åter gått till ända. Har nu levt med syrgas i styvt ett år. Tur att det finns. Vi har blivit vaccinerade mot lunginflammation, influensan och väntar nu bara på covidvaccinering när nu detta blir. Det är bara att hoppas att 2021 blir ett bättre år. Detta sker nog först efter midsommar.
Får nu önska Er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR och ta vara på varandra.


Placeholder Picture

Åter veckans Foto och TextÅter startsidan