Veckans Foto och Text
Julafton

Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture
Placeholder Picture

Julafton
Innan skypemötet med Mårten och hans familj och svärföräldrar spökade vi ut oss med diverse saker på huvudet. Det var Jeanettes ide så jag är oskyldig. Jeanette kopplade upp oss och så kunde vi träffas på ett coronasäkert vis. Det gäller att göra det bästa av situationen och försöka finna positiva sätt att umgås. Vi gjorde likadant då Emma fyllde sjutton år. Ibland bra med datorer och internet.
Efter detta längre möte var det dags för julmat. Jeanette och Ingegärd dukade fram ägg och sill samt litet andra fiskrätter. Till detta något gott att dricka av diverse drycker.
Sedan var det dags för Kalle och hans vänner på TV.
Senare framåt kvällen var det dags för den varma julmaten. Vi gjorde detta eftersom det var samma förra julen. Dels så orkar man mer och så blir man inte så tvärmätt då julmaten delas på två omgångar.
Efter disk med mera var det dags att sätta sig framför TV-n. Plötsligt skulle vi samlas i vardagsrummet. Det var Jeanette som var påstridigt. Det visade sig att Ann-Sofie och hon kommit överens om att koppla upp sig via skype. Således firade vi jul en stund med Ann-Kristin och Alvar, Ann-Marie och Magnus samt Ann-Sofie. Det blev verkligen en överraskning och ett trevligt möte. Därefter förflöt kvällen åter framför TV-n och så småningom var det dags att gå till bädds.
Trots coronan blev det en skön julafton och lik föregående så gick allt bra. Förra julen hade jag fått min slang och syrgasmaskin och i år hade jag vant mig vid allt detta som ibland kan vara besvärligt. Således slutet gott allt gott.


Åter veckans Foto och TextÅter startsidan