Fredag ingen tur på bandet utan det blev att fatta kärlek till dammsugaren. Detta är även litet motion och träning. Det får vänta till morgondagen med motionsbandet. Sedan dags att bege oss till Tomelilla för att handla inför helgen då detta inte blev gjort under gårda- gen. Sedan dags för litet soppa och sedan blev det att se på skidor. På kvällen hade In- gegärd stekt vars en fläskkotlett och till detta ett gott vin. Sedan dags att se på "På spå- ret". Därefter litet slötittande.
Lördag en tur på bandet. Såg nu bildspel om Mårten och Jeanette. "Alla har vi varit små" som Povel Ramel sjöng. Började jobba med ett bildspel med bilder från det antika Rom. Kan vara intressant att sammanställa dessa bilder i ett kortare bildspel. På kvällen skippade vi Melodifestivalen och såg i stället en litet äldre "Morden i Midsomer" som vi inte tidigare sett. Så gick även denna dagen.
Söndag dags för motionsbandet. Nu blev det bildspel om hustrun. Tänk vad tiden går och vi med den. Sedan dags för bildspelsarbete på datorn och på eftermiddagen var det damernas 10 km på TV. Alltid lika roligt att se de svenska tjejerna skida runt i spåren. Några lyckas bra och några bättre. Det var nära även denna gången att det blev en svenska på pallplatsen högsta punkt men tyvärr..... På kvällen var det "Så ska det låta". Inte ett av de bättre programavsnitten så det blev att byta kanal då en kvart var kvar. Såg i stället lokalderbyt mellan Inter och Milan. En riktigt ruggig match där Milan ledde i halvlek med två mål (0 - 2). I andra halvlek var det ombytta roller. Nu stod Inter för fyra mål och det slutade 4 - 2 till Inter. Det var en besviken Zlatan som lämnade planen trots att han gjorde bra ifrån sig. Sedan dags att intaga horisontalt läge. Har haft problem de senaste nätterna med stopp i näsan vilket har inneburit att jag kanske inte fått tillräkligt med syrgas under sömnen varför jag varit litet tröttare under dagarna. Det är bara att hoppas att nästäppan släpper så småningom. Tar spray och vick om kvällarna.
Åter Foto o Text
Åter Toppen
Åter Foto o Text
Måndag dags för Ingegärds veckotablett. Tog själv min veckospruta mot diabetes in- nan jag gick ned i källaren för en tur på bandet. Såg bildspel från Kreta. Det gick litet trögt att gå idag men det är bara att hoppas på bättring. Sedan frukost och därefter i- väg till Tomelilla för att handla. Till middag idag gjorde Ingegärd pannkakor. Det satt som en smäck. Jobbade sedan framför datorn med hemsidor och bildspel. På kvällen var Ingegärd på styrelsemöte med hembygdsföreningen. Satt själv framför TV-n.
Tisdag motionsbandet medan Ingegärd bakade bullar. Höll själv sedan på med gamla bildspel från diabilder. Har idag ett bättre program att sjustera dessa gamla bilder. På
kvällen TV.
Onsdag åter dags för litet motion. Ingegärd var på Rehab men de ville inte göra något förrän hon varit hos en läkare. Hon fick tid till detta på eftermiddagen och fick utskrivet litet tabletter för sina besvär. Får se om det hjälper. Jobbade åter med litet bilder och på kvällen var det årsmöte i Byalaget. Efter förhandlingar och fika visade de en video från karnevalen 1984. Kan inte påstå utan att den hade mått bra med litet redigering. Hemma dags för litet TV.
Torsdag inget motionsband på morgonen. Österlenexperten var och hämtade åkgräs- klipparen för den årliga servicen. Lade upp bilderna från årsmötet på byalagets hem- sida och började fixa med min egen hemsida. Efter middag körde jag Anita och Inge- gärd till Spa i Brösarp. Hemma igen dags att se på skidskytte-VM. Tyvärr gick det inte så bra för svenskarna. Det var bara Hanna som sköt bra medan de övriga hade en del missar. Herrarna fick till och med köra straffrundor. Svagt att de inte lyckades bättre. Kanske dags att ta tillbaka den "gamle tränaren" som verkligen kunde få bättre resultat. Så har åter en vecka passerat. Hoppas att Ni får en skön helg trots att man utlovat dåligt väder. Det är bara att kämpa på och hoppas på det bästa.