Fredag en timmes tur på bandet. Såg färdigt Robin Hood. Denna filmen slutar där de andra börjar. Sedan lugnt resten av dagen. Således tid framför datorn och senare framför TV-n. På kvällen en god "kotte" och därtill ett gott vin. Man börjar livas till litet bättre och nu smakar maten litet bättre. Har väl vant mig vid syrgasen. Såg som vanligt "På spåret". Ett kul program om man bortser från programledaren och ibland "doma- ren". De kan vara rätt jobbiga med sitt skrikande och lite överlägsenhet i sina kommen- tarer.
Lördag frukost och sedan en timme på bandet. Såg på bildspel från en Italienresa maj juni 2003. Det var första resan som jag dokumenterade med digitalkamera. Det var en Fuji med zoom och diskdriver. Sålde sedan denna kameran när jag bytte upp mig till en Nikon D70s. Här passade även diskdrivern samt CompactFlash-kort. I alla fall var "Itali- en runt" en mycket trevlig resa med Ivo som guide. Det var två veckor resan var på och längst i söder besöktes Capri där vi övernattade två nätter vilket vi gjorde även på andra ställen. Hann nära på med hela resan men ett bildspel fick vänta till måndagen. På kvällen åter litet gott att äta och dricka innan det var dags för TV. Lyckades utstå 23 minuter av Melodifestivalen sedan orkade vi inte med mer. Det blev till att välja en an- nan kanal. Tur att man har den möjligheten. De talar om att de får in tusentals bidrag men tyvärr verkar det inte vara några bra bidag man får och en del av artisterna verkar inte vara några framtidslöften. Tror att det bara är pengarna som styr. Betänk att man tar bra betalt för att se genrepet och sedan blir det väl ännu dyrare att se själva sändningen. Det är nog några som skor sig själva på detta programmet. Det är nog dags att lägga ned detta konseptet och bara ha en kväll och där utese Sveriges bidrag.
Söndag en mycket lugn dag. Ingen promenad på bandet utan det blev bara att se på skidor på TV och ha det skönt. Man bör vila på vilodagen eller?
Åter Foto o Text
Åter Toppen
Åter Foto o Text
Måndag en tur på bandet innan frukost. Såg färdigt Italien och fortsatte sedan i Göte- borg och på Österlen. Frukost och sedan till Tomelilla för att handla. Således full fart hela förmiddagen. Hemma igen var det dags för middag. Ingegärd gjorde raggmunkar och knaperstekt fläsk. Det smakade verkligen gott man blev verkligen mätt av detta. Sedan fick jag sova middag. Var verkligen trött efter att både gått och sedan handlat. På kvällen "Husdrömmar". Intressant att se hur man kan göra om ett gammalt hus och även bygga till det. Roligt att se detta program men saknar den tidigare programledarinnan.
Tisdag blev det en promenad på Kreta och en liten tur på Mallorca. Var sedan hos tandhygienisten Ulrika. Passade även på när jag var i Tomelilla att beställa service av gräsklipparen. På eftermiddagen hade Ingegärd bridgegänget här hemma. Som van- ligt TV på kvällen.
Onsdag frukost och sedan en tur på bandet. Fick innan dess kontakt med KOL-skö- terskan Annica. Hon skulle fixa intyg till tandhygienisten samt påminna sjukgymnas- ten om mina frågor. Körde sedan till Tomelilla för att tvätta bilen. Det var välbehövligt.
På kvällen "Mästerkockarna" och så var denna kvällen räddad.
Torsdags förmiddag Brainstorm med SPF. Man vill ha mer verksamhet i föreningen så det var styrelsen och några medlemmar som hörsammat kallelsen. Det var en hel del förslag som kom fram och nu gäller det att börja genomföra dessa. På eftermiddagen var Ann-Kristin och Alvar här hemma på eftermiddagskaffe och solskenskaka. Så ti- den flöt fort undan. På kvällen årsmöte i fotoklubben och som vanligt vid detta tillfälla var det jag som visade bildspel. Denna gången från en Spanienresa.
Så var åter en vecka gången och nu är det snart helg. Var nu rädda om varandra och det riktigt mysigt och skönt!